بیست و چهارمین کنگره بین المللی میکروب شناسی با حضور فعال موسسه رازی برگزار شد بیست و چهارمین کنگره بین المللی میکروب شناسی با حضور موثر و سخنرانی های علمی مسئولان و اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، پس از سه روز به کار خود پایان داد.
بیست و چهارمین کنگره بین المللی میکروب شناسی، توسط انجمن میکروب شناسی ایران و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران که به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای علمی در حوزه میکروب شناسی در سطح جهان شناخته میشود، با حضور پررنگ موسسه رازی برگزار شد.
برگزاری این کنگره برای عموم علاقهمندان به حوزه میکروب شناسی، از جمله پژوهشگران، دانشمندان، دانشجویان و صنعتگران، فرصتی بیبدیل به منظور تبادل ایدهها، ارتقاء دانش علمی و ارائه آخرین دستاوردها و نتایج پژوهشی در این حوزه فراهم میآورد.
کنگره بین المللی میکروب شناسی به عنوان پلی برای تبادل اطلاعات و همکاری میان برترین رویدادهای علمی در این حوزه با تمرکز بر موضوعات متنوعی از جمله میکروب شناسی پزشکی، میکروب شناسی محیطی، میکروب شناسی صنعتی و کاربردی، بیماریهای نوظهور و همچنین مدیریت آزمایشگاه در مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های بالینی و تشخیصی برپا شد.
در این کنگره، ترویج همکاریهای علمی و صنعتی، ارائه مقالات پژوهشی، پوسترهای علمی و برگزاری نشستهای تخصصی برای بحث و تبادل نظرهای علمی صورت گرفت و برنامههای فرعی متنوعی از جمله نشستهای کارگاهی، جلسات پرسش و پاسخ و دیدارهای صنعتی و فرصتهای شبکهسازی نیز برگزار شد.
در این راستا اعضای هیات علمی موسسه رازی به صورت اعضاء پانل و سخنران در مباحث کلیدی از قبیل: پژواک خاکی (عضو شورای سیاست گذاری و اجرایی و علمی کنگره)؛ سهیلا مرادی بیدهندی معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی (عضو پانل ژنتیک میکروارگانیسم ها و بیوتکنولوژی مولکولی) نادر مصوری (رئیس پانل بیماری های مشترک بین انسان و دام) با عنوان سخنرانی “نیاز به مرور تشخیص مشمشه در سم داران در برنامه کنترل و ریشه کنی آن”؛ ناصر محمدپور (رئیس پانل میکروبیولوژی و فارماکولوژی) با عنوان سخنرانی “تولید واکسن کونژوگه توکسوئید کزاز – پلی ساکارید هموفیلوس آنفلوآنزا تیپ”B؛ وحید زارع (عضو پانل مدیریت در آزمایشگاه) با عنوان سخنرانی “مدیریت استراتژیک در سازمان های دانش محور؛ محسن لطفی (عضو پانل مدیریت در آزمایشگاه) با عنوان سخنرانی “اصول شیوه های خوب آزمایشگاهی GLP” شرکت کردند