نظارت بر کیفیت نان ، اولویت اصلی دستگاه های اجرایی باشد فرماندار شهرستان چهارباغ با اشاره به اهمیت موضوع نان، بر ارتقای کیفی سلامت نان و تعامل و اهتمام جدی بر نظارت کامل امور آرد و نان و رفع مشکلات و بازدید و نظارت تیمهای بازرسی تاکید کرد
جلسه شورای آرد و نان شهرستان به ریاست فرماندار شهرستان چهارباغ با حضور شاکر معاون، میرفلاح و سرشار بخشداران مرکزی و رامجین در محل فرمانداری برگزار شد.
داوود جعفری با اشاره به اهمیت موضوع نان، بر ارتقای کیفی سلامت نان و تعامل و اهتمام جدی بر نظارت کامل امور آرد و نان و رفع مشکلات و بازدید و نظارت تیمهای بازرسی تاکید کرد و افزود: ادارات صنعت و معدن و تجارت، بهداشت، اتحادیه شهرستان، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف با نظارت دقیق و مستمر بر توزیع آرد در تامین نان با کیفیت، در جهت جلب رضایت آحاد مردم تلاش نمایند.
وی ضمن بیان اینکه خروج آرد و نان از شهرستان ممنوع بوده، اظهار داشت: آرد جزو محصولات استراتژیک است و کسانی اگر بخواهند با خروج این محصول از چرخه مصرف و نانواییها، در روند توزیع این محصول استراتژیک مشکل بوجود بیاورند، برخورد قانونی بعمل خواهد آمد و عملکرد واحدهای اعضای ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان شهرستان نیز در این خصوص رصد خواهد شد.
فرماندار شهرستان چهارباغ تاکید کرد: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استانداردهای لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز و دستورالعمل های پخت و بهداشتی را رعایت کنند.
در نماینده عالی دولت در شهرستان چهارباغ با تاکید بر اینکه بازرسین ادارات مربوطه همچون صمت، اصناف، تعزیرات حکومتی و… مکلف به پایش و نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی ها میباشند؛ در ادامه در خصوص لزوم رعایت پروتکل های پخت، پیشگیری از کم فروشی و گران فروشی و برخورد قانونی با واحد های متخلف نانوایی با گزارشات اعضای شورای آرد و نان شهرستان بحث و تبادل نظر شد.