اخبار ایران و جهاناخبار ویژهپر بازدیدهاسیاسی

طرح مسئله اخراج اساتید با هدف سیاه نمایی وضعیت علمی و آموزشی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: طرح مسئله اساتید اخراجی برای سیاه نمایی وضعیت علمی و آموزشی کشور است.

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

سپهر خلجی امروز در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با اشاره به ادعای اخراج یا قطع همکاری با شماری از استادان دانشگاه‌ها ، بیان داشتت: اکنون می‌بینیم عده‌ای یک ادعای کذب را متواتر روایت می‌کنند تا باورپذیر شود. در آستانه شروع سال تحصیلی و ایام اغتشاش سال گذشته هستیم و هدف گذاری کرده‌اند تا فضای دانشگاه را ملتهب کنند.

وی با بیان اینکه رسانه جایگاه مهمی دارد و برای همه مدیران مهم است، تصریح کرد: دولت بیشترین سهم را در تبادل اطلاعات و ارتباطات و خبر بر عهده دارد و اگر دولت را از کنشگری خبر حذف کنیم، چیزی باقی نمی‌ماند.

این مسئول با تاکید بر اهمیت امیدافزایی میان مردم ، اظهار داشت: اکنون بیش از ۶ ماه است که رهبر انقلاب امید را به عنوان تمرکز اصلی صحبت خود مطرح می‌کنند، راهبرد دشمن نگران کردن و ایجاد ناامیدی در مردم است.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه اکنون جنگ جهانی رسانه‌ای علیه جمهوری اسلامی شکل گرفته و ابزار آن هم رسانه و میدان آن افکار عمومی است، عنوان کرد جدال نفس گیر از روایت‌ها، پیام‌ها و توان قدرت پردازش تصویر و خبررسانی برای اثرگذاری بر ادراک مخاطب است. تصویر سازی منفی از جمهوری اسلامی برای اثرگذاری بر مخاطب هدف اصلی است.

خلجی تاکید کرد: باید بتوانیم روایت درست را در همه مسائل انجام دهیم چون اگر این کار را نکنیم بقیه ما را روایت می‌کنند.

وی با تشریح محورهای کلی موضوع ادعای اخراج استادان ، اذعان داشت: یک جریان رسانه‌ای علیه جمهوری اسلامی در این موضوع فعالیت می‌کند که محورهای آن شامل محورهای کلی سیاه نمایی از وضعیت علمی کشور، پاکسازی دانشگاه‌ها، خالی کردن فرهیختگان و جایگزینی آنها با عناصر کم سواد و مهاجرت نخبگان است.

این مسئول با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری یادآور شد: برای همه اقدامات باید پیوست رسانه‌ای و تبلیغی داشته باشیم.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه در شرایط جنگ ترکیبی قرار داریم، تحریم، جنگ سایبری و جنگ رسانه جزئی از این جنگ است، خاطرنشان کرد: آرایش رسانه‌ای دشمن از سال‌ها قبل تغییر کرده و شکل افندی به خود گرفته و در این شکل آرایشی حتی به نقاط قوت جمهوری اسلامی هم حمله می‌شود، برای نمونه راهپیمایی اربعین یکی از نقاط قوت است ولی به این موضوع هم حمله می‌شود.

خلجی خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور ، ابراز داشت: بنابراین همه ما در هر موقعیت و جایگاه باید تبیین دستاوردها اعتمادسازی و رفع شبهه را باید یکی از وظایف خود بدانیم.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم ، مطرح کرد: دولت سیزدهم در شهریور ۱۴۰۰ و موقعیتی روی کار آمد که کشور به دلیل کرونا، تورم ۶۰ درصدی و نفوذ تا اعماق دولت قبل و بدترین وضعیت دیپلماسی خارجی در شرایط خوبی نبود ولی همه این مشکلات در کمترین زمان اصلاح شد.

این مسئول افزود: واکسن خریده و میزان زیادی تولید شد، کشور به سمت احیای ظرفیت‌های از دست رفته حرکت کرد. طرح‌های بر زمین مانده مانند طرح‌های نیمه کاره ۲۰ یا ۳۰ ساله انجام نشده در استان‌های مختلف وجود داشت که بخشی از این طرح‌ها به همت دولت به سرانجام رسید.

خلجی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با هیأت دولت مبنی بر ضرورت اطلاع رسانی درست اقدامات دولت ، تشریح داد: با وجود همه این اقدامات، در تبیین آنها ضعف داریم که نشان می‌دهد روابط عمومی‌ها به خوبی در این زمینه عمل نمی‌کنند. زیرا یا ساختار مناسب نیست یا افراد توان و تخصص لازم را ندارند. اگر در این حوزه دقت بیشتری شود و کارایی آن افزایش یابد، گام رو به جلویی در حوزه تبیین برداشته می‌شود.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت تاکید کرد: رسانه توان تبیین دارد و می‌توان اطلاع رسانی کند، ولی توان دارد تغییر منفی هم دارد. برای نمونه تغییر نگرش در جامعه ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: اختلال در دستگاه محاسباتی مدیران و تصمیم گیران مدیریت هیجان و احساسات، گسست عاطفی و ادراکی بین نخبگان و توده‌ها، تغییر در سرمایه اجتماعی با این هدف که جوان ایرانی از ایرانی بودن خود، دین و مسیولان خود متنفر شود و جوان مرتب درگیر مقایسه بین ایران و دیگر کشورها شود و در نهایت جامعه ایرانی جامعه عصبی و پرخاشگر شود و شرایط کشور شرایط غیرعادی نشان داده شود. رسانه را جدی و به عنوان متن و نه در حاشیه کارها بلکه بخش اصلی کار در نظر بگیرید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا