بازارچه صنایعدستی طالقان افتتاح شد مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز گفت: ساخت چنین موزه ای با توجه به فرهنگ و پیشینه غنی طالقان موجب شناخت بیشتر از فرهنگ این منطقه عنوان کرد و ساخت موزه را اقدامی شایسته برای معرفی پیشینه و هویت فرهنگی منطقه عنوان کرد.
رحیم خاکی در آیین افتتاح بازارچه صنایعدستی طالقان که با حضور مدیر کل دفتر بازاریابی و تجاریسازی صنایعدستی وزارت متبوع، استاندار، نماینده مردم در مجلس و جمعی از مسئولان استانی صورت گرفت، بیان داشت: این بازارچه توسط بهره بردار بخش خصوصی به صورت موقت به مدت ۵ سال به عنوان محل عرضه صنایعدستی و سوغات محلی و روستایی اهالی شهرستان طالقان به بهرهبرداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این بازارچه از سازههای سبک و با الگوگیری از معماری سنتی ایرانی اسلامی ساخته شده، تصریح کرد: این بازارچه با مساحت ۳۰۰ متر مربع و حدود 14 غرفه برای عرضه انواع صنایع دستی و سوغات محلی و روستایی در ضلع شمالی میدان سردار شهید سلیمانی در ورودی شهر طالقان قرار دارد.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز ادامه داد: 7 غرفه برای عرضه صنایعدستی و 7 غرفه برای عرضه انواع سوغات و محصولات محلی طالقان تعبیه شده است.
این مسئول اعتبارات هزینه شده برای این طرح را حدود دو میلیارد تومان دانست و افزود: با توجه به اینکه اهالی شهرستان دارای تولیدات صنایع دستی و محصولات محلی هستند، برای عرضه این محصولات نیاز به محلی به عنوان بازارچه صنایعدستی و سوغات احساس میشد بنابراین چنین بازارچهای در این مکان میتواند در رونق اقتصاد صنایعدستی شهرستان موثر باشد.
آیین کلنگزنی موزه روستایی طالقان انجام شد
خاکی با اشاره به اینکه این موزه تا سال آینده به بهره برداری می رسد، بیان داشت: اعتبارات ساخت این موزه در مجموع سه میلیارد تومان است که با مشارکت خیر صورت میگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز افزود: به این ترتیب پیشینه مردم شناسی و فرهنگی شهرستان طالقان در این موزه به نمایش گذاشته میشود.
این مسئول نماسازی بنای موزه را به صورت سنتی و الگو گرفته از معماری سنتی ایرانی اسلامی دانست که با حوزه میراثفرهنگی دارای تناسب باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز گفت: ساخت چنین موزه ای با توجه به فرهنگ و پیشینه غنی طالقان موجب شناخت بیشتر از فرهنگ این منطقه عنوان کرد و ساخت موزه را اقدامی شایسته برای معرفی پیشینه و هویت فرهنگی منطقه عنوان کرد.