امضا طلاییها، سفره مردم را گروگان گرفته اند! نماینده مردم کرج، آسارا، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: دو مجموعه در کشور در واردات نهاده های دامی ما ذینفع هستند که با کل غذای مردم بازی می کنند و کل سفره مردم را گروگان گرفته اند.
علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در نشست با تعاونی های البرز که به مناسبت هفته تعاون در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ماه صفر و تبریک هفته دولت ، بیان داشت: اگر دولتمردان نیت خود را خالص کنند و در مسیر خدمتگزاری گام بردارند، همچون شهید رجایی و باهنر خواهند شد.
وی ادامه داد: عمر مدیریتی این دو شهید والامقام طولانی نبود و به یک ماه هم نرسید اما عرض مدیریت آن ها وسیع بود و چهل و اندی سال است که همواره یاد این عزیزان در هفته دولت گرامی داشته می شود. امیدوارم خداوند به تمام مسئولانی که در راستای حل مشکلات مردم زحمت می کشند اجر دنیوی و اخروی عنایت فرماید.
نماینده مردم کرج، آسارا، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تعاون ، تصریح کرد: در یکی از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، بحث اقتصاد دولتی و خصوصی و تعاونی در نظر گرفته شده است، یعنی ما باید به سمتی برویم که همانگونه که انقلابمان اسلامی است و مبنای دینی دارد، برگرفته از دین اسلام به تعاونی ها توجه ویژه داشته باشیم.
این مسئول اضافه کرد: در برنامه های بالادستی نیز مطرح شده که ۲۵ درصد از اقتصاد ما باید تعاونی باشد، اما در خوشبینانه ترین حالت به پنج درصد هم نمی رسد. مشکل ما این است که معمولا دولتها می خواهند یک انحصاری در مجموعه خود به وجود آورند و اگر تغییری هم ایجاد می کنند، یک رانتی برای عده و افراد خاصی ایجاد و خصوصی سازی می کنند.
نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی افزود: در گذشته وابستگان یکسری از مسئولین و سفارش شدگان و امضاهای طلایی در کشوهای میز مانده به منافعی دست می یابند اما اگر قرار است خیر و نفعی برسد باید به جای فرد خاص، به یک مجموعه در قالب تعاونی برسد زیرا تعاونی ها نقش بسزایی در پیشرفت کشور دارند.
عباسی اظهار داشت: در جلسه ای که دو روز گذشته در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص بحث کشاورزی داشتم، عنوان کردم که دو مجموعه در کشور در واردات نهاده های دامی ما ذینفع هستند که با کل غذای مردم بازی می کنند و کل سفره مردم را گروگان گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه این انحصار با تعاونی شکسته می شود، خاطرنشان کرد: بعضا انحصارهایی که برای نزدیکان افراد به وجود می آید، مشکلاتی را برای کشور ایجاد می کند و این افراد برای رسیدن به منافع بیشتر، در بزنگاه ها کار کشور را روی زمین می گذارند. اگر می خواهیم از یکسری اتفاقات ناگوار در کشور جلوگیری شود، باید به تعاونی ها بها دهیم.
این مسئول اذعان داشت: در این مسير عده ای عامدانه کارشکنی مي کنند و دلیل عدم رشد تعاونی ها این است که عده ای نمی خواهند این امر محقق شود. عده ای نفعشان در این است که اقتصاد دولتی یا شخصی با سفارشات خاص باشد اما حرکت در مسیر اقتصاد تعاونی موجب شکوفایی اقتصاد می شود.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: باید با بازنگری، مسیر به ریل اصلی خود بازگردد و در مجلس قوانینی را وضع کنیم تا ریل گذاری مناسب برای تعاونی ها و اقتصاد تعاونی ایجاد شود. کوتاهی هایی در این خصوص صورت گرفته زیرا قانون وضع شده اما در اجرای آن کمتر نظارتی انجام و به جای مسائل اصلی به مسائل فرعی پرداخته شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه ما مفتخریم موسسه رازی در کشور ۱۰۰ سال واکسن تولید کرده است، مطرح کرد: اما موجب شرمندگی است که ۷۵ درصد واکسن طیور کشور وارداتی است و باید زمینه ایجاد تولید این مهم در کشور فراهم شود و تا انتهای برنامه هفتم ۷۰ درصد واکسن طیور تولید داخل کشور باشد.
دنشیار داشنگاه تهران با بیان اینکه باید زمینه ایجاد تولید واکسن طیور در کشور فراهم شود، عنوان کرد: اما عده ای که در این واردات نفع کلانی دارند، مانع مي شوند و ما به عنوان نماینده مجلس باید بستر قانونی را فراهم و تکلیف برای وزارتخانه مشخص و هر سال پیشرفت آن را رصد کنیم.