اجتماعیاخبار ایران و جهاناخبار ویژهپر بازدیدها

اختتامیه دومین دوره مسابقات ملی مهارت کارگران کشور  عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین دوره مسابقات ملی مهارت کارگران کشور به میزبانی مرکز تربیت مربی و پژوهش های کشور مستقر در کرج با حضور مسئولین استانی و کشوری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین دوره مسابقات ملی مهارت کارگران کشور به میزبانی مرکز تربیت مربی و پژوهش های کشور مستقر در کرج با حضور مسئولین استانی و کشوری برگزار شد.

” مهرداد عظیمی” رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: امروز دنیا متاثر از رشد شتابان فناوری است و بر همین اساس ما باید به کمک جوانان نخبه و ماهر ، این فناوری ها را بومی سازی کنیم و در مسیر رشد و بالندگی پیش برویم .

وی با بیان اینکه ایران در امر آموزش مهارت ها نیازمند سازوکارهای مناسب است، تاکید کرد: باید متناسب با رشد سریع و شتابان فناوری حرکت کنیم و متاسفانه سهم مهارت آموزی از بودجه آموزشی کشور مناسب نبوده است

این مسئول با تاکید بر اینکه نگاهمان به مقوله آموزش ها مهارت ها تغییر کند، تصریح کرد: در این راستا و برا رسیدن به اهداف مطلوب باید تمام دستگاه های اجرایی به کمک سازمان آموزش فنی و حرفه ای بیایند.

به گفته رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور؛ به طور قطع بخشی از وعده های دولت با گسترش مهارت آموزی و بهره مندی از ظرفیت های مهارتی کشور محقق خواهد شد که باید به این مقوله توجه ویژه داشت.

عظیمی با بیان اینکه باید در شرایط کنونی ، پدیده های نوظهور فناوری را با سرعت دنبال کرد و با بهره گیری از دانش نخبگان برای بوم سازی آنها اقدام کرد، اظهار داشت:  برای دستیابی به دانش روز دنیا باید آینده پژوهی و پدیده نگاری را در عرصه فناوری و دانش دنبال کنیم .

وی با اشاره به اهداف برگزاری مسابقات ملی مهارت کارگران کشور، عنوان کرد : شناسایی نخبگان ، بهره گیری از ظرفیت های آنان در فرآیند آموزش و تولید ، ارتقای سطح دانش ، ایجاد انگیزه در بین کارگران و همفکری با بنگاه های اقتصادی از اهداف این مسابقات است .

“علی حسین شهریور” معاون پژوهش ، برنامه ریزی و سنجش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه در این دوره از مسابقات ملی مهارت کارگران کشور ، ۱۸۶ نفر در ۹ رشته به رقابت پرداختند که ۲۹ نفر آنان برگزیده شدند، اذعان داشت: نفرات برتر این رقابت ها افزون بر دریافت های مدال طلا ، نقره و برنز ، جوایز نقدی نیز به آنان تعلق گرفت.

به گفته وی؛ افراد برتر به عنوان استاد مدعو ، طراح سوال مسابقات مهارتی و همکار در عرصه آموزش مهارتی به کار گرفته می شوند.

معاون پژوهش ، برنامه ریزی و سنجش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از اقدامات موثر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، برگزاری مسابقات ملی مهارت برای کارگران کشور است که سطح توانمندی های مهارتی آنان در جهت رشد تولید ارتقا می بخشد.

“علیرضا عباسی” نماینده مردم کرج، آسارا، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق بررسی ها تنها ۱۰ درصد دانش آموختگان مراکز آموزش عالی کشور متناسب با رشته های تحصیلی خود مشغول به کار هستند که ضرورت دارد تا در سیستم آموزشی کشور تغییراتی به وجود آید.

به گفته وی؛ ۴۵ درصد دانش آموختگان در رشته های غیر مرتبط با رشته تحصیلی خود مشغول به کار هستند و ۴۵ درصد دیگر شغل لازم ندارند.

این مسئول افزود: امروز در کشورهای پیشرفته جهان سهم آموزش های مهارتی ۷۰ درصد و سایر آموزش ها ۳۰ درصد است که باید تدابیر اتخاذ کنیم و نوجوانان و جوانان کشور را به سمت مهارت آموزی ترغیب نماییم.

نماینده مردم کرج، آسارا، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ، تربیت نیروی انسانی ماهر در اولویت قرار گیرد ضمن آنکه استفاده از فناوری در تولید باید توام با بهره وری از نیروی انسانی ماهر باشد.

عباسی در پایان تاکید کرد: هدفمند کردن آموزش ها ضمن جلوگیری از هدر رفت هزینه ها در بخش آموزش ، بهره روی از سرمایه انسانی را بالا خواهد برد و میزان بیکاری را نیز تقلیل می دهد.

فرناز فتحی سرابی / مدیرمسئول پایگاه خبری روزنگار البرز

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا