اجتماعی

بهداشت و سلامت مردم، خط قرمز دامپزشکی است مدیرکل دامپزشکی استان البرز با تاکید بر اینکه بهداشت مردم خط قرمز دامپزشکی است، گفت: از مردم تقاضا داریم‌ که هرجا موارد عدم انطباق غیربهداشتی دیدند، گزارش دهند

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز درباره گزارش طرح تشدید نظارت های بهداشتی و ایام نوروز گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی در تمام ایام سال بدون تعطیلی ادامه دارد و در ایام ماه رمضان و نوروز بدلیل افزایش خرید، نظارت در حوزه فرآورده های خام دامی افزایش می یابد.

وی افزود: نظارت های بهداشتی توسط کارشناسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان بر واحدهای تولیدی، کشتارگاهی، مراکز بسته بندی و حمل فرآورده های خام دامی و مراکز عرضه صورت می گیرد.

این مسئول ادامه داد: تعداد بازدید های صورت گرفته توسط کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی از ۱۱ اسفند تا 1 فروردین 1404 در استان البرز 2111 مورد صورت گرفته که در این بازدیدها فقط 267 مورد تخلف بهداشتی مشاهده گردیده است.

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان البرز اضافه کرد: در این مدت نزدیک به 1 میلیون و 137 هزار و 340 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی ،9 هزار و 658 رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شده است.

جمالی گفت: در این مدت مجموع فرآورده های خام دامی ضبط شده 12 هزار و 490 کیلوگرم و مجموع معدوم شده 9 هزار 333 کیلوگرم و 35 مورد به مراجع قضایی معرفی گردید.

وی با بیان اینکه بهداشت مردم خط قرمز دامپزشکی است، گفت: از مردم تقاضا داریم‌ که هرجا موارد عدم انطباق غیربهداشتی دیدند، گزارش دهند و همواره از کشتارگاه های رسمی تهیه کنند تا در کنار فرآورده های خام دامی، حوزه های بهداشتی رعایت شود. و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا