
بهداشت و سلامت مردم، خط قرمز دامپزشکی است مدیرکل دامپزشکی استان البرز با تاکید بر اینکه بهداشت مردم خط قرمز دامپزشکی است، گفت: از مردم تقاضا داریم که هرجا موارد عدم انطباق غیربهداشتی دیدند، گزارش دهند
علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز درباره گزارش طرح تشدید نظارت های بهداشتی و ایام نوروز گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی در تمام ایام سال بدون تعطیلی ادامه دارد و در ایام ماه رمضان و نوروز بدلیل افزایش خرید، نظارت در حوزه فرآورده های خام دامی افزایش می یابد.
وی افزود: نظارت های بهداشتی توسط کارشناسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان بر واحدهای تولیدی، کشتارگاهی، مراکز بسته بندی و حمل فرآورده های خام دامی و مراکز عرضه صورت می گیرد.
این مسئول ادامه داد: تعداد بازدید های صورت گرفته توسط کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی از ۱۱ اسفند تا 1 فروردین 1404 در استان البرز 2111 مورد صورت گرفته که در این بازدیدها فقط 267 مورد تخلف بهداشتی مشاهده گردیده است.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان البرز اضافه کرد: در این مدت نزدیک به 1 میلیون و 137 هزار و 340 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی ،9 هزار و 658 رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاههای دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شده است.
جمالی گفت: در این مدت مجموع فرآورده های خام دامی ضبط شده 12 هزار و 490 کیلوگرم و مجموع معدوم شده 9 هزار 333 کیلوگرم و 35 مورد به مراجع قضایی معرفی گردید.
وی با بیان اینکه بهداشت مردم خط قرمز دامپزشکی است، گفت: از مردم تقاضا داریم که هرجا موارد عدم انطباق غیربهداشتی دیدند، گزارش دهند و همواره از کشتارگاه های رسمی تهیه کنند تا در کنار فرآورده های خام دامی، حوزه های بهداشتی رعایت شود. و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.