مدیران باید براساس نظام مسائل استان البرز، برنامهریزی و اقدام کنند استاندار البرز گفت: اگر مخاطرات و نقاط حادثه خیز استان بدرستی شناسایی شوند و برای رفع آنها پیش بینی لازم صورت گیرد در حوادث احتمالی با خسارات کمتری مواجه خواهیم شد.
مجتبی عبداللهی استاندار البرز در ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با تاکید بر ضرورت آمادگی تمامی دستگاه های اجرایی، خدماتی و نظارتی برای مقابله با حوادث و بحران ها، افزود: با توجه به فصول سرد سال و احتمال وقایع و حوادث طبیعی همچون سیل و سیلاب و زلزله، باید نقاط حادثه خیز استان شناسایی شود و برای مدیریت مخاطرات برنامه ریزی شود.
وی ادامه داد: اگر مخاطرات و نقاط حادثه خیز استان بدرستی شناسایی شوند و برای رفع آنها پیش بینی لازم صورت گیرد در حوادث احتمالی با خسارات کمتری مواجه خواهیم شد.
عبداللهی با اشاره به روند فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی استان، گفت: به حق که فعالان اقتصادی استان دلسوزانه و جهادی در حال فعالیت هستند از این رو باید با مدیریت درست در بخش های خدماتی، نهایت تلاش خود را برای تامین آب، برق و گاز آنها داشته باشیم تا در مواقع خاص، از این امکانات محروم نباشند.
وی افزود: پیش بینی سوخت جایگزین با توجه به برودت هوا و با هدف مدیریت مصرف سوخت باید از هم اکنون صورت گیرد.
استاندار البرز گفت: تامین سوخت دوم و جایگزین برای بیمارستان ها ضرورت دارد و باید در این خصوص تدابیر لازم اتخاذ شود.
وی افزود: باید سناریو بحران برای انواع حوادث تهیه شود و بر مبنای فرضیاتی که مطرح می شود، پیش بینی های لازم صورت گیرد.
عبداللهی گفت: با برگزاری مانورهای مختلف با توجه به احتمال حوادث و بحران ها، آمادگی استان برای مدیریت بحران ها افزایش می یابد.
وی افزود: با توجه به اینکه نظام مسائل استان در قالب سند تهیه و تدوین شده باید مدیران با شناسایی موضوعات حوزه خود، برنامه ریزی و اقدام کنند.
استاندار البرز گفت: شهرداران استان بر روی ارتقا زیرساخت های عمرانی شهرها با محوریت محله های کمتربرخوردار، متمرکز شوند.
وی افزود: تاب آوری شهرها در بحران ها باید افزایش یابد، هدایت آب های سطحی و ایجاد حوضچه های ذخیره و تصفیه خانه هایی محلی با قابلیت بازچرخانی آب از جمله این اقدامات است.
عبداللهی گفت: ساخت سوله های چند منظوره ورزشی در محله ها علاوه بر تقویت سرانه های این بخش و ایجاد بسترهای نشاط و شادابی مردم، در مواقع بحران نیز بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
وی افزود: گروه های دوام در تمامی محله های استان تشکیل شود و برای مواقع بحران با آموزش و اطلاعات دقیق از محله، آماده باشند.