بودجه پارک علم و فناوری البرز در جیب غیربومیها ! نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: بعضاً در استان امکاناتی که می تواند در اختیار پارک علم و فناوری البرز باشد در اختیار مجموعه های خارج از استان و غیر بومی قرار داده می شود.
علیرضا عباسی در جلسه شورای اداری استان البرز گفت: رهبر معظم انقلاب علاوه بر نامگذاری سال 1402 به عنوان «رشد تولید و مهار تورم» به همه ما ماموریت دادند ایمان و امید را بین مردم تقویت کنیم.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی امیدافزایی را در گرو رشد تولید و مهار تورم دانست و افزود: این اقدام مشارکت مردم در عرصه های مختلف را به دنبال خواهد داشت و در کنار پرداختن به این موضوعات نباید از تقویت ایمان مردم غفلت کنیم و باید به این وظیفه همگانی خود نیز عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه کارگزاران نظام اسلامی نباید درباره مسئله مذکور غفلت کنند، اظهار داشت: یکی از اقدامات خوب مجلس، تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان بود که یکی از دستاوردهای آن رشد کمّی ۶۰ درصدی تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور و استان البرز درسال گذشته بود. ما باید در کشور خام فروشی را کنار گذاشته و به دنبال کسب ارزش افزوده بالاتر از مواد خام باشیم.
وی گسیل امکانات به سمت شرکت های دانش بنیان را ضروری دانست و گفت: بعضاً در استان البرز امکاناتی که می تواند در اختیار پارک علم و فناوری استان البرز باشد در اختیار مجموعه های خارج از استان و غیر بومی قرار داده می شود.
عضو شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان با اشاره به لزوم بازگشت امکانات به شرکت های دانش بنیان البرز، افزود: 11 آئین نامه در شورای راهبری فناوری ها مصوب و همچنین 100 همت بودجه در صندوق مذکور اختصاص پیدا کرده که 10 همت آن محقق شده و مابقی هم برای حمایت از ظرفیت دانش بنیانی عملیاتی خواهد شد.
عضو مجمع نمایندگان استان البرز ادامه داد: یکی از موارد در حکم انتصاب استاندار البرز «توسعه گلخانه» بود اما متأسفانه استان ما رشد آنچنانی در این زمینه نداشته است. تعاونی کشاورزان ماهدشت زمین های قابل توجهی دارند اما باید تصفیه خانه مورد نظر کامل شود تا آب مورد نیاز آنها را تامین کند و از این ظرفیت هم که بلا استفاده مانده است، استفاده شود.
عباسی خطاب به عبدالرضا بازدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز افزود: تولیدکنندگان در سه شهرک گلخانه ای البرز سرمایه گذاری کرده اند اما با مشکل کمبود آب و برق مواجه هستند. اختصاص تسهیلات بدون حمایت های بعدی به عدم بهره برداری از محصولات ختم شده و مطلوب نیست.
وی با اشاره به لزوم احیاء واحدهای راکد و معطل مانده تولید مرغ در البرز، تصریح کرد: برخی از مرغداری های استان، کمتر از 30 درصد ظرفیت فعالیت دارند که باید این ظرفیتهای راکد فعال شوند. مصوبه تسهیل صدور مجوز کسب و کار مجلس هم به دنبال حذف رانت، حذف امضاهای طلائی و فعال کردن ظرفیت های خرد در کشور بود لذا با این ظرفیت ایجاد شده دیگر نیازی به انحصار و ایجاد مگافارم های 30 میلیون قطعه ای نداریم که باید با حمایت از واحدهای خرد، تولید پایدار در کشور ایجاد کنیم.
وی امنیت غذائی را از ضروریات دانست و عنوان کرد: در ماده 9 تبصره 2 قانون جهش تولید مسکن، اراضی درجه یک و ۲ استان البرز و مجموعه های تحقیقاتی و تولید بذر جز مستثنیات این قانون هستند. مسکن و شهرسازی البرز 190 هکتار زمین درجه یک را سند زده است! این کار خلاف قانون است و استاندار به عنوان نماینده عالی دولت باید جلوی این خلاف قانونی را بگیرد در غیر اینصورت ما در مجلس اقدام خواهیم کرد و جلوی چوب حراج زدن به اراضی کشاورزی را خواهیم گرفت تا امنیت غذایی کشور به خطر نیفتد.