اجتماعی

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، توسعه اقتصادی را به‌دنبال دارد سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزایش همبستگی اجتماعی و توسعه اقتصادی را بدنبال دارد.

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

 

سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز در جلسه بررسی آیین نامه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که با حضور توحید شیرزاد حاجی بابا رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز، سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز و جمعی از ذیحسابان و معاونین ذیحساب دستگاه های اجرایی استان البرز در محل سالن اجتماعات اداره کل امور اقتصادی و دارایی البرز برگزار شد؛ گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزایش همبستگی اجتماعی و توسعه اقتصادی را بدنبال دارد.

حسین جلیل پیران سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز، با بیان مطلب فوق ، افزود: در برنامه هفتم توسعه و برنامه ای که به مجلس تقدیم شده است ، پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت و رشد اقتصادی توأم با تاکید بر عوامل بهره وری و عوامل تولید از جمله بهره وری نیروی انسانی، بهره وری سرمایه و بهره وری تکنولوژی مورد تاکید قرار گرفته بنحوی که یک سوم رشد اقتصادی باید از طریق رشد بهره وری اتفاق بیفتد.

وی خاطرنشان ساخت: در جامعه ای که فرهنگ ایثار و شهادت ترویج و گسترش یابد،منجر به افزایش همبستگی اجتماعی و افزایش کار گروهی و تیمی شده و در نهایت به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک می نماید.

جلیل پیران گفت: در حال حاضر نظریه های جدید اقتصادی ، سرمایه اجتماعی را به عنوان عامل اصلی رشد و توسعه اقتصادی کشورها عنوان می کنند و حتی اهمیت آن را بیشتر از سرمایه فیزیکی می دانند.بنابراین از طریق تقویت سرمایه اجتماعی می توان به افزایش و رشد بهره وری دست یافت.

سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز، کاهش فساد و افزایش شفافیت اقتصادی را از دیگر آثار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور عنوان و بیان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باعث تقویت مبانی اخلاقی و ارزشهای انسانی ، افزایش مسئولیت پذیری افراد، کاهش فساد و افزایش شفافیت اقتصادی، کاهش نابرابری ، کاهش ضریب جینی، کاهش فعالیت های انحصاری و رانتهای اقتصادی و افزایش کارآیی نظام مالیاتی، بیمه و پولی در کشور می شود.

وی تاکید کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت منجر به توسعه پایدار در کشور، استفاده بهینه از منابع و کاهش تخریب محیط زیست می شود.

جلیل پیران، ترجیح منافع جمعی بر فردی،کمک به تقویت گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، کاهش تهدیدات داخلی و خارجی و افزایش امنیت اقتصادی و سرمایه گذاری را از سایر آثار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور عنوان کرد.

در ادامه این جلسه، سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز به آیین نامه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و لزوم تخصیص اعتبار لازم دستگاه های اجرایی در بودجه سنواتی خود برای انجام وظایف مربوط به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا