مسئولین انتقاد سازنده را رأس کار خود قرار دهند دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: مسئولین نیز نیاز به حمایت دارند اما آن هایی که مطابق موازین اخلاقی، قانونی و شرعی فعالیت می کنند، البته باید تاب و تحمل انتقاد را نیز داشته باشند.
حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز امروز در نشست با اصاب رسانه ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و تبریک هفته بسیج بیان داشت: کسانی که در این کشور، بسیجی، خالصانه و مخلصانه فعالیت می کنند و امور را به پیش می برند، اکثرا گمنام هستند و باید به همه آن ها احسنت گفت.
وی با بیان اینکه شجره طیبه بسیج که توسط امام راحل ایجاد شد و گسترش یافت، روحیه بسیجی را در کشورهای اطراف نیز رقم زد و در حال گسترش است، تصریح کرد: روحیه بسیجی فقط یک نماد و ظاهر نیست، بلکه در عمل پایبند بودن به یکسری اصول در گفتار، رفتار و عقاید، استکبار ستیزی، صداقت، تلاش و کوشش جهادی، خستگی ناپذیری، از خودگذشتگی، تقوا، ایثار و … است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرزادامه داد: بسیج مختص یک نیرو و گروه خاص نیست، بلکه هر فردی که در هر شغل و جایگاهی، بر اساس قوانین، اخلاق و شرع انجام وظیفه کرده و تلاش می کند در جامعه فردی تاثیرگذار و خدوم باشد نیز در کار خود بسیجی است. بسیجی به دنبال پیشرفت، شکوفایی و حرکت است و ایستایی و سکون را تاب نمی آورد و در دشواری ها و مشکلات ناامید نمی شود.
مددی ضمن عرض تبریک انتصاب ابراهیم نوروزی فر به عنوان رئیس سازمان بسیج رسانه استان البرز بیان کرد: این انتصاب از این جهت که بین این سازمان و خانه مطبوعات استان البرز اتحاد ایجاد کرده، اقدام مبارکی بوده و امیدواریم این وفاق و همدلی تداوم یابد و جمعیت این دو مجموعه پرتوان امور مربوطه را به پیش ببرند و در راستای ارتقای سواد رسانه و خدمت به مردم گام های موثری بردارند.
این مقام قضایی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های اصحاب رسانه که علیرغم همه کاستی ها و مشکلات موجود، از عمل به رسالت خود دریغ نمی کنند، خاطرنشان کرد: معتقدم در طول چهار سالی که این مسئولیت را بر عهده دارم، وضعیت ارتقای رسانه ها و سواد رسانه ای در استان البرز نسبت به گذشته پیشرفت داشته و این موضوع در عمل نیز قابل مشاهده است، البته مشکلاتی نیز وجود دارد که فقط مختص این استان نیست.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با اشاره به شرایط خاص رسانه در دنیا اذعان کرد: کسانی که پشتیبان رسانه های بین المللی هستند، افراد ساده ای نیستند و این رسانه ها از اتاق فکرهایی استفاده و تلاش می کنند تغییراتی را اعمال و تاثیرات ویژه ای در جهان داشته باشند. امروز دیگر ابزار نظامی برای سلطه و تاثیرگذاری بر افکار مردم پاسخگو نیست و رسانه ها می توانند در این زمینه نقش آفرین باشند.
مددی اضافه کرد: ما هم باید واقعیت دنیا و شرایط جامعه را درک و تلاش کنیم با ارتقای سواد و بینش رسانه ای، در این مسیر عقب نمانیم. در زمینه جهاد تبیین نیز اقدامات و تلاش های خوبی توسط رسانه ها و بخش های مختلف صورت گرفته که قابل تقدیر است اما کافی نیست. در این راستا شورای فضای مجازی و کارگروه هایی برای پیشگیری و رصد این فضا ذیل آن تشکیل شده است.
وی ضمن دعوت از همگان به رعایت حدود و موازین اخلاقی و شرعی بیان کرد: ما از نظر اخلاقی دچار مشکلات بسیاری شده، اخلاق را فراموش کرده و اصول اخلاقی را کنار گذاشته ایم، تحمل یکدیگر را نداریم و رعایت اخلاق انسانی در حال فراموشی است و این یکی از تاثیرات فضای مجازی و استفاده از آن توسط رسانه هایی است که قصد تخریب اصول اخلاقی و انسانی را دارند.
دادستان عمومی و انقلاب استان البرز تصریح کرد: رسانه های بیگانه در حال تغییر برخی مفاهیم در دنیا هستند و برخی رفتارهایی که قبلا مذموم تلقی و نکوهش می شد، امروز در فضای مجازی به عنوان یک فضیلت مطرح می شود و پیوسته مورد تاکید است. در این راستا رفتارهای خارج از ضابطه به راحتی توسط عده ای برجسته می شود و مردم را به سمتی سوق می دهند که از اخلاق و قواعدی که به آن ها پایبندند، دست بکشند.
مددی با اشاره به اینکه تلاش آن ها بر آن است که مردم به سمت رفتارهای خارج از ضوابط و موازین اخلاقی، شرعی و انسانی گرایش پیدا کنند که این خود، نوعی افول است، ادامه داد: البته پشت این ماجرا، صحنه گردان هایی در سطح بین الملل حضور دارند که به دنبال تخریب اصول و قواعد اخلاقی، شرعی و انسانی هستند و تلاش می کنند اعتقاد به اصول و عقاید و مذهب را کمرنگ کنند.
وی با اشاره به هدف دشمنان مبنی بر گرایش جوانان به سمت پوچ گرایی و ناامیدی نسبت به آینده عنوان کرد: آن ها سعی دارند جوانان را بی اراده و به سمتی هدایت کنند که تا می توانند به خوش گذرانی بپردازند و به دنبال آسایش و رفاه مطلق باشند و تلاشی برای به دست آوردن نکنند. هدف بزرگ استعمار و استکبار این است که نسل های کشور را دچار افول کنند که در این زمینه در حال تلاش هستند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تاکید بر اینکه وظیفه ما و رسانه ها در این زمینه، تبیین برای نسل جدید است، اظهار کرد: از زمان روی کار آمدن دولت جدید، اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است، البته نواقص و مشکلاتی نیز وجود دارد اما استان البرز در بسیاری از زمینه ها در حال تغییر است. زیرساخت ها ناقص و ساختار دارای اشکال است اما اراده برای ایجاد تغییرات و رفع کمبودها و نیازها وجود دارد.
مددی با اشاره به گلایه اصحاب رسانه از فعالیت رسانه های غیرمجاز و غیررسمی خاطرنشان کرد: رسانه های رسمی و مجاز باید دیده و به آن ها توجه شود اما برخی مسئولین عادت نکرده اند به سراغ رسانه های رسمی بروند و این یکی از اشکالات مهم موجود است. تاکید من به مسئولین این است که به رسانه های رسمی احترام بگذارند زیرا آن ها مسیر قانونی را طی کرده اند و به اصول اخلاقی پایبند هستند.
وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم کسانی که در مسیر اصول اخلاقی نیستند، نیز در این راه قرار گیرند، مطرح کرد: اعتقاد من این است که تاثیرگذاری در عمل و رفتار مشخص می شود و فقط به حرف نیست. در استان البرز اقدامات متعدد و خوبی انجام شده است که از جمله آن ها می توان به جمع آوری دو هزار نفر از معتادان متجاهر و افزایش تعداد کمپ های ماده ۱۵ و ۱۶ است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز بیان کرد: اگرچه مجموعه دستگاه قضا جوان شده اما همواره به همکارانم تاکید می کنم که با مردم رفتار انسانی مطابق با موازین قانونی و شرعی داشته باشند و برای حق و حقوق قانونی آن ها احترام قائل شوند اما اگر همکاری هم با مردم رفتار بدی داشته، عذرخواهی می کنم. همچنین نباید اجازه داد رفتارهای قانونی انجام شود و این موازین زیر پا قرار گیرند.
مددی با بیان اینکه کار کردن در شرایط فعلی دشوار است؛ اینکه کسی که مسئول است مسئول بماند و برای خدمت به مردم تلاش کند نه کسب منفعت شخصی، اذعان کرد: ما منکر کاستی ها و مشکلات موجود نمی شویم اما نباید نقاط ضعف را برجسته کنیم، بلکه باید نکات مثبت را نیز ببینیم و کاری نکنیم که دیگر کسی در این کشور مسئولیتی را نپذیرد زیرا دشمن برای از کار انداختن مسئولین برنامه دارد.
وی اظهار کرد: مسئولین نیز نیاز به حمایت دارند اما آن هایی که مطابق موازین اخلاقی، قانونی و شرعی فعالیت می کنند، البته باید تاب و تحمل انتقاد را نیز داشته باشند. از همه مسئولین درخواست می شود در صورت انتقاد رسانه ها از روی دلسوزی، درصدد رفع نقاط ضعف و افزایش توانایی ها برآیند تا با ایجاد توان افزایی بتوانیم، وضعیت خدمت رسانی به مردم در استان البرز را ارتقا ببخشیم.