اخبار ویژهعلمی و فناوری

علم روز تنها راه سعادت ، تکامل و ساختن آینده ماست افتتاحیه همایش ملی سلامت و خود مراقبتی در گروه های آسیب پذیر با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری البرز، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان در دانشکده علوم پزشکی واحد کرج برگزار گردید

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

افتتاحیه همایش ملی سلامت و خود مراقبتی در گروه های آسیب پذیر با حضور « کاوه حدادپور» معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری البرز ، « حسین کلانتری خلیل آباد » دبیر هیات امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، « حجت الاسلام امیر ابراهیم زاده » مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ، « مهرداد قهرمانی مدیرکل تحول اداری استانداری البرز»،  جمع کثیری از استادان ، کارکنان و دانشجویان در دانشکده علوم پزشکی واحد کرج برگزار گردید.

حسین کلانتری خلیل آباد دبیر هیات امنا و رییس دانشگاه ازاد اسلامی استان البرز ضمن تبریک ایام ربیع الاول و گرامیداشت یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس گفت: بسی مایه مباهات است که در این همایش میزبان اندیشمندان ، محققان و دانشگاهیان هستیم .

وی خاطر نشان کرد: علوم پزشکی و سلامت رابطه تنگاتنگی با انسان دارد، انسان به عنوان موجود خاکی و در عین حال افلاکی است که متاثر از روابط و مناسبات فرهنگی، اجتماعی ، مذهبی ، اخلاقی و زمینی و آسمانی است. در در جامعه ای که از انسان و اهداف متعالی انسان و پیشرفت صحبت می کنیم مهمتر از همه این است که انسان …. جامعه را تعریف کنیم و به این انسان ارزشی، خدمات ارائه کنیم تا پیشرفت کند، سالم باشد و انسان سالم تربیت کند بنابراین باید جایگاه علم تقویت شود که تقویت فرهنگ ناب ایرانی – اسلامی ، باورها و هویت ملی و دینی را به دنبال داشته باشد.

کلانتری تصریح کرد: علم روز تنها راه سعادت ، تکامل و ساختن آینده ماست ، جوانان و دانشجویان را با علم روز آشنا کنید متناسب با زمان حرکت کنید، اولین فرمان خدا به پیامبرش فرمان فرهنگی است ، فرمانی مبنی بر قرائت قلم و علم.

این استاد تمام دانشگاه افزود: انسان همیشه در آرمانهایش بالاتر از واقعیت ها حرکت می کند یعنی خیلی چیزها می خواهد که یا نمی شود و یا در عمل نمی تواند به آن دست یابد. مهم این است که هدف را گم نکنیم و مسیر را داشته باشیم. خداوند در سوره بقره می فرمایند: به حضرت موسی کتاب تورات را عطا فرمودیم و پس از آن پیامبرانی را فرستادیم تا دین الهی را کامل نمایند. مفهوم این آیه این است که در راه رسیدن به موفقیت ، پیگیری و تداوم برنامه ها لازم است.

کلانتری اظهار داشت: از جمله مطالبات رهبر معظم انقلاب توسعه اقتصاد دانش بنیان است و همانطور که فرمودند این برنامه کامل اجرا نشده است و همچنان روی زمین است ، هدف اصلی گذر از نگاه سنتی و مبتنی بر منافع، به نگاه تحول آفرین و مبتنی بر دانش و اقتصاد است.

دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: ارتباط دانشگاه با صنعت مهمترین عامل در توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است که مورد توجه تصمیم سازان …. و برنامه ریزان است، صنعتی که بدون بهره از دانش روز است محکوم به زوال است .دانش هم بدون کاربرد ارزشی ندارد.

کلانتری ابراز داشت: به دانشگاهیان عزیز توصیه می نمایم که ادامه راه دانشگاه با هدف گذاری ها، مدیریت جهادی، گام های بلند ، ریسک پذیری و نگاه نقادانه در سایه تقوا ، معنویت محوری و شایسته سالاری خواهد بود.

کاوه حدادپور نیز در این همایش با گرامی داشت هفته دفاع مقدس و رشادت جوانان غیور ایران اسلامی در دفاع از میهن بیان داشت:مهمترین منفعتی که از جنگ تحمیلی و با گذشت بیش از 40 سال از انقلاب اسلامی داشته ایم این است که به استقلال فکری و خودباوری علمی رسیده ایم و اثرات آن را در همه حوزه ها و حوزه سلامت مشاهده می کنیم.

معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری البرز با مقایسه وضعیت حوزه سلامت در قبل و بعد از انقلاب اظهار داشت: اکنون بالای 140هزار پزشک در حوزه های مختلف سلامت مشغول به فعالیت هستند که این مهم در سطح خاورمیانه و بسیاری از کشورها سرآمد است.

وی گفت: در حوزه دارویی در قبل انقلاب 25% تولید داشتیم که اکنون به برکت انقلاب اسلامی تولید دارو به بالای 95% رسیده است و در سایر حوزه های پزشکی نیز اینگونه پیشرفت داشته ایم.

حدادپور افزود: اکنون بسیاری از بیماری ها را ریشه کن کرده ایم و این نتیجه خودباوری علمی در عرصه پزشکی و سلامت است .

وی با اشاره به موضوع همایش گفت: در حوزه های خود مراقبتی بخش های مختلفی وجود دارد و یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهیم خودمراقبتی عاطفی، فردی و سلامتی است که نتایج اینگونه همایش ها در جامعه بسیار ثمربخش است و می بایست در سطح مدارس پیاده سازی شود تا افراد از نظر فردی، جسمی ، ذهنی و عاطفی نحوه خودمراقبتی را فراگیرند.

لازم به ذکر است بیش از 200 مقاله تخصصی به دبیرخانه این همایش ارسال و پس از داوری بالغ بر ۱۰۰ مقاله به عنوان مقاله مناسب جهت انتشار در مجموعه مقالات الکترونیکی انتخاب و همچنین از بین مقالات پذیرفته شده تعداد ۳۰ عنوان مقاله برتر توسط داوران جهت ارائه در پنل های تخصصی برگزیده گردید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا