اخبار ایران و جهاناخبار داغ

کشف بیش از 2 تن فرآورده های گوشتی غیربهداشتی در ساوجبلاغ معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان البرز از کشف 2 تن و 500 کیلوگرم فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و پلمب واحد تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس در بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

سرهنگ پیمان لطیفی بیان داشت: در پی دریافت اخبار مردمی مبنی بر فعالیت غیر مجاز یک کارگاه تولید فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و غیر مجاز در بخش ” چندار”، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و حصول اطمینان از صحت موضوع و هماهنگی با مقام قضائی به همراه عوامل ادارات صمت و دامپزشکی به محل مورد نظر اعزام شدند.

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان البرز اضافه کرد: در بازرسی از این کارگاه، مقدار 2 تن و 500 کیلوگرم خمیر مایع تولید سوسیس و کالباس غیر بهداشتی را کشف و پس از هماهنگی قضائی، کارگاه غیر مجاز پلمب شد.

این مقام انتظامی با اشاره به دستگیری یک نفر در این خصوص و معرفی به مراجع قضائی، اظهار داشت: كارشناسان ارزش کالاهای كشف شده را  5 میلیارد ریال  اعلام  کردند.

لطیفی از شهروندان در خواست نمود؛ در صورت مشاهده یا اطلاع از این موارد، سریعاً موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا