کشف بیش از 2 تن فرآورده های گوشتی غیربهداشتی در ساوجبلاغ معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان البرز از کشف 2 تن و 500 کیلوگرم فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و پلمب واحد تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس در بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ خبر داد.
سرهنگ پیمان لطیفی بیان داشت: در پی دریافت اخبار مردمی مبنی بر فعالیت غیر مجاز یک کارگاه تولید فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و غیر مجاز در بخش ” چندار”، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و حصول اطمینان از صحت موضوع و هماهنگی با مقام قضائی به همراه عوامل ادارات صمت و دامپزشکی به محل مورد نظر اعزام شدند.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان البرز اضافه کرد: در بازرسی از این کارگاه، مقدار 2 تن و 500 کیلوگرم خمیر مایع تولید سوسیس و کالباس غیر بهداشتی را کشف و پس از هماهنگی قضائی، کارگاه غیر مجاز پلمب شد.
این مقام انتظامی با اشاره به دستگیری یک نفر در این خصوص و معرفی به مراجع قضائی، اظهار داشت: كارشناسان ارزش کالاهای كشف شده را 5 میلیارد ریال اعلام کردند.
لطیفی از شهروندان در خواست نمود؛ در صورت مشاهده یا اطلاع از این موارد، سریعاً موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.