اخبار ویژهعلمی و فناوری

افتتاح دفتر توسعه و انتقال فناوری بین‌المللی ایران و چین رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: تفاهم نامه همکاری سه جانبه و افتتاح آزمایشگاه مشترک در راستای احیای زمین های خشک و بیابانی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و ایالت گانسو چین منعقد شد.

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

این نشست با حضور هیات علمی از کشور چین، معاون وزیر کشاورزی ایالت گانسو چین ، رئیس آکادمی انستیتو و رئیس علوم چین، استاندار البرز ، رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، مدیر پروژه و استاد وابسته به دانشگاه تهران و معاون وزیر علوم و فناوری دانشگاه ایالتی گانسو برگزار شد.

سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و ایالت گانسو چین که در خصوص بیابان زدایی و کشت مناطق گرمسیر و بیابانی با حضور استاندار البرز، هیأتی از مدیران و مسئولان کشور چین، اعضای هیات علمی دانشگاه تهران در سالن شورا این دانشکدگان برگزار شد بیان داشت : ضمن خیر مقدم به هیأت چینی و مجتبی عبداللهی استاندار البرز و مسولان شهری ، ما برنامه الگویی در استان البرز پیاده میکنیم که هم مسائل استان حل شود و هم برای کشور مدل شود، همچنین سند امنیت غذایی کشور توسط دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در حال تدوین است.

وی ادامه داد : کشور چین در حوزه بیابان پیشرو در دنیا هست و کارهای بسیار خوبی انجام داده‌اند با اجرای عرصه‌های مختلفی که در کشور چین اجرا شده موفقیت بسیار خوبی کسب کردند

این مسئول افزود: از جمله در مهارت ریزگردها، استفاده بهینه از بیابان و تبدیل کردن بیابان به یک مرکز اشتغال و تولید ثروت از حلقه و زنجیره‌های امنیت غذایی بوده که کشور چین انجام داده است.

رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در خصوص تجارب بین المللی که چینی‌ها به دست آوردند تصریح کرد در این راه دانشگاه تهران به همراه دستگاه اجرایی که استان البرز را به عنوان پایلوت در نظر گرفته‌اند می‌تواند یک روش الگویی و مدل برای کل کشور باشد که قطعاً دستاوردهایش در استان البرز قابل احصا خواهد بود و در سطح کشور برای تمام استان‌ها هم مدل خواهد شد.

ابراهیم‌زاده موسوی اضافه کرد: با توجه به دلایلی که عرض شد این همکاری‌ها با هیئت چینی برقرار خواهد شد و عرصه استان البرز را در اختیار بهره‌برداری سازمان اداره کل منابع طبیعی استان، دانشکدگان کشاورزی منابع طبیعی ،هیئت چینی خواد بود که در این عرصه کار اجرایی خواهند کرد.

وی در خصوص هزینه‌های اجرایی آزمایشات و نیازهای میدانی این طرح بیان داشت: این کار توسط هیئت چینی تامین می‌شود و تلاش بر این است که در ظرف حداکثر یکی دو سال نتایجی را که می‌خواهیم به دست آوریم و به خروجی مد نظر خواهیم رسید.

وی افزود: آرش ملکیان استاد دانشکده منابع طبیعی عضو هیات علمی دانشگاه تهران مدیر و رابط پروژه و متخصص احیای بیابان است که به مدت طولانی با دانشگاه چین همکاری داشته و این ارتباط را برقرار کرده است.

ولی الله محمدی معاون روابط بین الملل دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اذعان داشت : پیشرفت هر کشوری روابط است مخصوصاً روابط بین‌الملل است و همچنین ۴ مورد کار اجرایی لازم که با تفاهم‌نامه‌ها می‌شود انجام داد تبادل استاد ، دانشجو مشترک ، دکترای مشترک و برگزاری ورکشاپ‌های مشترک در این زمینه‌ها می‌توانیم با هم همکاری داشته باشیم با افتتاح آزمایشگاهی تمام زیرساخت‌ها و بسترهای لازم آن اجرایی شده می‌توانیم را انجام داد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا