اخبار ویژهاقتصادی

احیای ۱۹ مرغداری توسط استانداری البرز استاندار البرز گفت: سال گذشته در راستای احیای واحدهای تولیدی راکد، حائز رتبه اول کشور شدیم و امسال نیز می توانیم با تمرکز بر روی امنیت غذایی استان، در جهت احیای واحدهای دامداری سبک و سنگین در کشور پیشتاز باشیم.

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

مجتبی عبداللهی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه باید تمامی ظرفیت های استان را در مسیر تولید کالاهای اساسی، کنترل ورود و خروج اقلام و نظارت بر نحوه عرضه، معطوف کنیم، افزود: ضرورت دارد پس از احصا و شناسایی واحدهای تولید گوشت در استان به حل موانع آنها جهت افزایش ظرفیت تولید بپردازیم.

وی ادامه داد: این توان را داریم که با تهیه برنامه و راهبردی ویژه، هدفگذاری دقیقی برای افزایش تولید گوشت در استان تعیین کرده و بعنوان الگو در کشور مطرح کنیم.

عبداللهی گفت: سال گذشته در راستای احیای واحدهای تولیدی راکد، حائز رتبه اول کشور شدیم و امسال نیز می توانیم با تمرکز بر روی امنیت غذایی استان، در جهت احیای واحدهای دامداری سبک و سنگین در کشور پیشتاز باشیم.

وی افزود: بر مبنای برگزاری مداوم جلسات تنظیم بازار و پیگیری های دستگاه مربوطه سال گذشته ۱۹ مرغداری فعال شده و ۹ واحد نیز برای افزایش ظرفیت تولید، مورد حمایت قرار گرفتند و به رشد ۴۳ درصدی تولید در این بخش رسیدیم.

استاندار البرز گفت: توفیقات بزرگی حاصل شده و باید به مردم گزارش عملکرد ارائه دهیم، از این رو ضرورت دارد مدیران با حضور در نماز جمعه، صدا و سیما و از طریق رسانه ها، آگاهی بخشی، امیدآفرینی و اطلاع رسانی کنند.

وی افزود: کارگروه ویژه رسیدگی به موضوعات دامداری های سبک و سنگین با هدف حمایت و جانمایی واحدهایی که در بافت شهری قرار گرفته اند، تشکیل شود.

عبداللهی با بیان اینکه تولید گوشت قرمز را در استان باید با تعیین هدف، افزایش دهیم، گفت: ۱۷۲ واحد تولید دام سبک و سنگین به دلایل مختلف در استان غیرفعال هستند که باید برای احیای آنها اقدام شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا