اخبار ویژهپر بازدیدهاعلمی و فناوری

توسعه برنامه‌های صادراتی موسسه رازی یک ضرورت است مدیرکل دفتر هماهنگی اقتصادی وزارت امور خارجه، توسعه برنامه های صادراتی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی را ضروری و مهم خواند و گفت: در کنار تامین نیازهای داخلی، باید نگاهی به بیرون مرزها داشته و موانع صادرات محصولات موسسه را برطرف کنیم.

به گزارش پایگاه خبری روزنگار البرز؛

محمدرضا ناظری، در حاشیه بازدید از موسسه رازی با اشاره به سیاست های دولت سیزدهم در زمینه توسعه و گسترش صادرات، بیان داشت: رویکرد معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه، حل چالش ها و موانع دستگاه ها با هدف توسعه همکاری های جمهوری اسلامی با کشورهای خارجی است.

مدیرکل دفتر هماهنگی اقتصادی وزارت امور خارجه ادامه داد: تولیدات متنوع موسسه رازی در زمینه انواع واکسن های پزشکی و دامپزشکی همچنین سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و عقرب زدگی، از جذابیتی فراوان برای صادرات برخوردار است و وزارت خارجه برای همکاری با این مرکز، تسهیل گری صادراتی و کمک به انتقال دانش و تکنولوژی از طریق نمایندگان و سفرای این وزارتخانه، آمادگی کامل دارد.

وی، توسعه برنامه های صادراتی موسسه رازی را ضروری و مهم خواند و گفت: در کنار تامین نیازهای داخلی، باید نگاهی به بیرون مرزها داشته و موانع صادرات محصولات موسسه را برطرف کنیم، این اقدام علاوه بر تامین بخشی از هزینه های موسسه در اقتصاد کشور نیز تاثیرگذار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی اقتصادی وزارت امور خارجه، یادآور شد: موسسه رازی مجموعه ای دولتی است و ممکن است با محدودیت هایی مواجه باشد اما در چارچوب های قانونی می تواند برای آغاز کار با کشورهای همسایه که در راستای سیاست های دولت مبنی بر توسعه همسایگی نیز هست و نیز کشورهای حوزه آفریقا و امریکای لاتین تعاملات خود را تقویت کند.

ناظری همچنین، انجام دیدارهای حضوری تیمی از موسسه رازی از کشورهای افریقایی به منظور بررسی وضعیت بازار را مفید ارزیابی کرد و از انجام هماهنگی های لازم وزارت امور خارجه برای برگزاری نشست با سفرای ایران در این کشورها خبر داد.

موسسه رازی برندی بسیار معتبر در دنیاست

علی اسحاقی با اشاره  به فعالیت های بین المللی و صادراتی موسسه رازی، افزود: چندین دوره آموزشی برای کشورهای افریقایی توسط موسسه رازی برگزار شده و برای حصول نتیجه و هدف مورد نظر، لازم است ارتباطات و اقدامات لازم از سوی موسسه رازی و کشورهای افریقایی افزایش یابد و سرعت عمل بیشتری داشته باشیم.

وی با اشاره به صادرات سرم های درمانی به کشور عراق نیز اظهار کرد: سالهاست سرم های درمانی ضدمارگزیدگی و عقرب زدگی موسسه رازی به کشور عراق صادر می شود و در حال حاضر صد درصد نیاز عراق در این حوزه توسط موسسه رازی تامین می شود.

رئیس موسسه رازی خاطرنشان کرد: برای صادرات واکسن های دامپزشکی وزارت امور خارجه می تواند تسهیل کننده باشد اما در حوزه واکسن های پزشکی محدودیت هایی از سوی موسسه وجود دارد که در صدد رفع آن هستیم که فرسودگی زیرساخت ها یکی از مهمترین عوامل است.

وی با اشاره به صادرات سرم ضد دیفتری موسسه رازی به کشور یمن، تصریح کرد: موسسه رازی برند بسیار معتبری در سطح دنیاست و درخواست های زیادی برای صادرات واکسن وجود دارد بر این اساس بر روی افزایش ظرفیت تولید، ایجاد و تدوین مستندات و ایجاد زیرساخت های صادراتی متمرکز شده ایم.

عضو هیئت علمی موسسه رازی به درخواست سالانه یک میلیون آمپول سرم درمانی از سوی کشور فیلیپین اشاره کرد و گفت: در همین راستا ظرفیت تولید این سرم ها افزایش یافته و در عراق نیز مجموعه ای اضافه کردیم که برای تایید مستندات وزارت امور خارجه می تواند نقش مهمی داشته باشد تا با راه اندازی این مرکز، ظرفیت تولید به شکل محسوسی افزایش یابد و شاهد ارزآوری به کشور باشیم.

اسحاقی افزود: در کشورهای آفریقایی نیز برمبنای ارتباط با سفرا، امکان مذاکره برای آموزش وجود دارد چراکه کشورهای اروپایی بیشتر در زمینه فروش واکسن در آفریقا فعال هستند و ما می توانیم در حوزه آموزش ورود پیدا کنیم تا به استقلال آنان نیز کمک شود.

وی اضافه کرد: ورود در این عرصه نیازمند حمایت وزارت امور خارجه و سپس نیاز و ظرفیت سنجی از سفرا توسط موسسه رازی است تا آگاهانه و درست برای سودآوری بیشتر در این حوزه اقدام کنیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا